Referenties

Body

Bekijk PaveCare in actie

PaveCare is een jonge onderneming met vakmensen met meer dan 70 jaar ervaring met EAB- en oppervlakbehandeling in de asfalt- en onderhoudswereld. Het PaveCare portfolio bouwen we op dit moment op met projecten voor provincie, gemeenten, vakantieparken, golfbanen en industrieterreinen. 

Wilt u meer weten over PaveCare projecten neem dan contact op met Koen Brouns. Hij nodigt u graag uit voor een gesprek. Het liefst op locatie. U ziet PaveCare dan in actie. De kwaliteit en de eenvoud van onze aanpak zal u overtuigen.

Referenties

Opdrachtgever:
Gemeente Moerdijk & Dura Vermeer
Werkzaamheden:
Op de Blaaksedijk is een dubbele oppervlakbehandeling aangebracht. De eerste laag is volledig gemaakt met granodioriet 4/8 en de bovenste laag is gemaakt met Tilrood 4/8
Opdrachtgever:
Provincie Gelderland
Werkzaamheden:
Na een succesvolle aanbesteding heeft Pavecare op diverse wegen het asfalt (DGD's en ZOAB) geseald. In totaal meer dan 250.000 m². Ook de verkeersmaatregelen, het vooraf reinigen en het navegen behoorden tot de opdracht, deze werkzaamheden zijn door De Jong Zuurmond uitgevoerd. De volgende wegen zijn door Pavecare geseald:
N225, N303, N309, N310, N322, N323, N327, N802, N831 en N833
Opdrachtgever:
Gemeente Kerkrade
Werkzaamheden:
In opdracht van de gemeente Kerkrade heeft Pavecare op verschillende wegen een oppervlakbehandeling met daarover EAB 0/3 aangebracht. De oppervlakbehandeling dient als scheurremmende laag onder de EAB. De EAB zorgt voor het comfort en de wringende belastbaarheid. Alle werkzaamheden zijn met eigen materieel van Pavecare aangebracht.
Opdrachtgever:
Recreatieschap IJsselmonde & Dura Vermeer
Werkzaamheden:
In de natuurlijke omgeving in IJsselmonde zijn door Pavecare oppervlakbehandelingen aangebracht, met als afdekmateriaal Granodioriet. De oppervlakbehandelingen zijn zowel met ons grote materieel, alsook met onze kleine materieel aangebracht.
Opdrachtgever:
Gebr. Remmits B.V.
Werkzaamheden:
Op de, door het transport van Steenfabriek Huissenwaard B.V. zwaar belaste weg, is, voordat de weg door Gebr. Remmits is overlaagd, door Pavecare Road Mesh® van Maccaferri aangebracht en vastgelegd met een 2 laags SAMI.
Opdrachtgever:
Gemeente Weert & D van der Steen B.V.
Werkzaamheden:
Aanbrengen oppervlakbehandeling op een smal fietspad in de bossen van Weert.
De werkzaamheden zijn volledig met eigen materieel van Pavecare uitgevoerd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Volg ons op Twitter!

Bestekteksten

Bent u bezig met het ontwerp van een project en bent u op zoek naar de bestektekst van één van onze producten.

Aanvragen