De voordelen van SAMI

Wanneer de kwaliteit van uw asfaltweg vermindert en u onder andere met vervelende scheuren in het oppervlak geconfronteerd wordt, dan kan het verkeer daar veel hinder van ondervinden. Wanneer u hiermee te maken krijgt, dan is het goed om te weten dat er uitstekende mogelijkheden voor professioneel en duurzaam onderhoud van uw asfalt zijn. Het SAMI asfalt van PaveCare is daarbij een zeer goede keuze.

SAMI

PaveCare is dé expert op het gebied van asfaltonderhoud. Met de innovatieve Stress Absorbing Membrane Interlayer techniek, kortweg SAMI genoemd, kunnen de experts van PaveCare preventief de kwaliteit van de constructie  van uw asfalt verhogen PaveCare werkt voor onder meer gemeenten, provincies, andere overheidsinstellingen en bedrijven die de verantwoordelijkheid dragen voor het onderhoud van asfaltwegen. PaveCare gebruikt specialistische apparatuur waarmee de kwaliteit van asfalt zeer snel en doeltreffend verhoogt of gecontinueerd kan worden. 

Jarenlang plezier van perfect onderhouden asfalt

Of het in uw geval nu om een totaal nieuwe asfaltweg gaat, of om onderhoudswerkzaamheden aan bestaande wegen, de Stress Absorbing Membrane Interlayer techniek van topspecialist PaveCare zorgt ervoor dat u jarenlang geen omkijken heeft naar uw perfect onderhouden asfalt. SAMI is een geavanceerde en unieke methode waarbij een spannings-absorberende bitumentussenlaag in het asfalt wordt aangebracht die scheuren in het asfalt vertraagt of voorkomt. Het gewicht en de krachten van het verkeer worden met deze techniek opgevangen en zeer efficiënt verdeelt onder het asfalt. 

Snel en voordelig aangebracht

Met de speciale PaveCare CombiTruck wordt het SAMI asfalt door PaveCare zeer snel aangebracht. Door deze snelle manier van werken is deze oplossing per m2 aanmerkelijk goedkoper. En dat betekent winst op alle fronten. Zo heeft u binnen no time een optimaal wegdek voor een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daar komt nog bij dat PaveCare in de planning zeer flexibel is, zodat er snel kan worden ingesprongen op een situatie waarbij snel en adequaat reageren van groot belang is. PaveCare is zeer flexibel en uitermate snel inzetbaar wanneer haast bij het onderhoud van asfaltwegen geboden is. 


Voordelen van SAMI 

Het inzetten van SAMI biedt u verschillende voordelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: 

  • Snel aan te brengen door de unieke PaveCare CombiTruck
  • Door snelle werkwijze goedkoper per m2.
  • PaveCare gebruikt alleen specialistische apparatuur
  • SAMI voorkomt/vertraagt scheuren in het asfalt

Uw snelle en betrouwbare partner voor asfaltonderhoud

Vul vandaag nog op de website het aanvraagformulier voor meer informatie in, of neem contact op met de experts van PaveCare om snel een afspraak te maken voor onderhoud aan uw wegen met SAMI asfalt. Zo weet u zeker dat uw asfalt tijdig van optimale kwaliteit is en kan het verkeer weer ongehinderd gebruik van de weg maken.
 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Volg ons op Twitter!

Bestekteksten

Bent u bezig met het ontwerp van een project en bent u op zoek naar de bestektekst van één van onze producten.

Aanvragen